Welkom bij BO.

Leuk dat je ons uitdaagt om mee te denken in jouw project en wensen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot snel,

Team BO

Ga terug naar home

over beweegbare overkappingen

Assortiment

Omdat de zon overal hetzelfde is maar de wensen en het gewenste resultaat niet, bieden wij een ruim assortiment aan zonwering. Graag informeren wij jou welke zonwering het beste aansluit bij jouw wensen.

Snel en vakkundig advies

Jouw zonwering, onze expertise. Dat is ons motto. Wij willen jouw vragen zo snel en concreet mogelijk beantwoorden. In onze offerte aanvraag tool is de mogelijkheid opgenomen bestanden te uploaden. Zo kunnen wij jouw situatie optimaal inschatten en een eerste advies kosteloos uitbrengen. Dat is dus snel en eenvoudig voor jou en voor Bo.

Direct uit eigen fabriek

Bij veel projecten volstaat een standaard product niet, de afmetingen, de stijl of de functionaliteiten kloppen vaak net niet. Wij willen niet dat onze klanten kiezen omdat ze moeten, maar juist omdat ze willen. Door productie in eigen hand te houden is maatwerk bij BO geen probleem.

Prijs & kwaliteit

Wilt u graag een overkapping maar niet tegen elke prijs? Dankzij onze eigen productie maken wij geen gebruik van importeurs en dealers en dat merk jij in jouw portemonnee.
Verder werken wij als prefered partner met toeleveranciers uit binnen en buitenland. Zo bieden wij kwaliteit, garantie, service en vakmanschap tegen concurrerende prijzen.

Wat klanten over ons zeggen:

“Wat een extra ruimte is er gecreëerd door ons gehele terras te overkappen. Kan niet wachten op phase 2; de zijkanten windwerend maken.”

“Extra terrasruimte in hartje Amsterdam ik had niet gedacht dat het kon maar BO heeft zelfs de gemeenteaanvragen geregeld.”

“Bo heeft van een “loze ruimte” een heerlijk functionele ruimte weten te maken, dit had ik zelf nooit zo bedacht.”

“Optimaal genieten van onze buitenkamer.
Bedankt Bo!.”

“Nog even en dan staan wij ook zo onder ons knikarmscherm!.”

Vraag om deskundig advies of vraag direct een offerte aan

Onze samenwerkingspartners

Samen met de deze partners realiseren wij jouw wensen.

partner Harol zonwering
partner van somfy motoren
partner van sunflex