Beweegbare overkapping:
Design 

De krachtige combinatie van design, materiaal en functionaliteit maken de NERA een ware blikvanger. Deze overkapping is robuust maar met behoud van elk detail. Deze overkapping kan met één of meerdere bewegende dakpakketten geleverd worden waardoor zeer grote oppervlakte op unieke wijze overkapt kunnen worden. Afwerking van de hoogste kwaliteit luidt een nieuw tijdperk voor overkappingen in..

Leef meer buiten:
vrijstaande overkapping NERA

Afwerking van de hoogste kwaliteit zorgt voor de beste quality time.

The NERA wordt op maat gemaakt en kent de volgende specificaties:

Optie A

  • Een volledig vrijstaande overkapping met één dakpakket met één motor gemonteerd tussen houten spanten
  • 100% waterdicht bij een minimale hellingshoek van 8°
  • Vanaf 6 meter breedte in modules te koppelen
  • De maximale uitval met één dakpakket is 6 meter

Optie B

  • Een volledig vrijstaande overkapping met 2 dakpakketten en 2 motoren gemonteerd tussen houten spanten
  • Maximale uitval is ca. 9 meter (2x 4,5 m)
  • Twee dakpakketten met 2 motoren welke individueel volledig te openen zijn naar de bovenzijde of onderzijde van de overkapping

 

De horeca eyecatcher:
Terrasoverkapping NERA

Ontspannen & genieten

Geen parasols uitvouwen en inklappen en geen zorgen met wind en regen. Deze elementen zijn geen spelbreker meer op het terras. Onder de Nera kunnen jouw gasten op elk gewenst moment buiten genieten van een hapje en drankje. De Nera, een overkapping die staat als een huis!

Unieke voordelen

De drie G’s

Elk detail aan deze overkapping is uniek dat maakt de NERA van hoge kwaliteit en bijzonder exclusief. Details in geborsteld roestvast staal? Uw eigen idee bij type en kleur van de beits? Bij de Nera gaan we nog een stapje verder in het verwerken van uw wensen. 

Comfort op commando

Het doek pakket komt eenvoudig in beweging door de erkende buismotor aandrijftechniek. Of je nu een afstandsbediening of een tablet gebruikt: één commando volstaat om het doek te bedienen. Je kan ook kiezen voor een oplossing met één of meer sensoren. Zo geniet je van automatische bescherming tegen zon, regen, wind of sneeuw.

Pritty in prints

Een uiterst belangrijk onderdeel van elk beweegbaar dak is het doek. Al onze beweegbare overkappingen worden standaard uitgerust met een volledig black-out pvc-doek. De doeken voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Zo zijn ze 100% waterdicht, zelfdovend en behandeld tegen schimmelvorming. Daar hoef je dus niet naar om te kijken en geeft je meer tijd om te ontspannen.

 

Snelle fundatie 

De fundering van een overkapping is key, deze moet uiteraard staan als een huis. Beton storten of het gebruik van poeren zijn veel voorkomende methodes. Wij hebben vaak de voorkeur voor een innovatieve wijze met funderingsschroeven. Deze worden diep de grond ingeboord wat veel sneller hetzelfde resultaat biedt als beton storten. Zo is het creëren van een solide fundering een fluitje van een cent.

Ruim assortiment

Snel en vakkundig advies
op maat

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Onverslaanbaar
in prijs-kwaliteit

extra functionaliteit van terras door overkapping

"Wat een extra ruimte is er gecreëerd door ons gehele terras te overkappen. Kan niet wachten op phase 2; de zijkanten windwerend maken."

Elodie & Gerard Doetinchem

Vraag om deskundig advies of vraag direct een offerte aan

Impressie