>
 • Float

  Elektrisch &
  waterdicht
  tot windkracht 9 Bft

Kwaliteit specificaties

Doek keuze

Bo maakt gebruik van volledig blackout doeken voor haar overkappingen. De doeken zijn duurzaam en één van de sterkste gebruikt voor deze doeleinden. Het doek is opgebouwd uit 5 lagen en heeft een totaalgewicht van 850 gr/m2. De doeken hebben tevens een waardering 6+ op de lichtechtheid schaal.

Met een treksterkte van 250 daN/5cm en scheursterkte van 52 daN heeft ons blackout doek de hoogste kwaliteit toegepast binnen de productgroep terrasoverkappingen. De overkappingen zijn getest tot windkracht 11. Uw terras is met een overkapping van Bo dus werkelijk het gehele jaar beschermd.

Aan bovenstande afbeeldingen en kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. De RAL codering is enkel ter indicatie. Werkelijke kleuren kunnen afwijken van bovenstaande afbeeldingen.

Vrijblijvende offerte


RAL Kleuren

Bij Beweegbareoverkappingen.nl bestelt u direct bij de Sunblime fabriek. Hierdoor zijn wij in staat, zonder extra kosten, volledige vrijheid in framekleuren te bieden. Bij Bo zijn alle RAL kleuren leverbaar. U kunt de framekleur exact aanpassen aan bestaande kozijnen, luiken, boeiboorden of andere geschilderde delen in de nabijheid van de overkapping. Alle constructiedelen worden in de fabriek voorzien van poedercoating. De dikte van de coating is minimaal (50-70 µm) om een hoogwaardige gladde film afwerking te verkrijgen.
 

Vrijblijvende offerte

 

Constructie

Bij Bo maken we gebruik van duurzame aluminium profielen in combinatie met het uiterst sterke vouwdak. De aandrijving is volledig geautomatiseerd en er wordt gebruik gemaakt van de vertrouwde RTS technologie van Somfy. Dankzij de modulaire opbouw van de overkappingen en de extreme stijfheid van de profielen kan er zelfs gekozen worden voor een overkapping welke ook bij sneeuwlast bescherming biedt. De aandrijving, bestaande uit de gepatenteerde aandrijfmodules en robuuste aandrijfriem zitten volledig opgesloten in de dakliggers.  Beweegbareoverkappingen.nl biedt terrasoverkappingen aan met een maximale uitval van 7,5 meter en vanaf 4 meter breedte modulair geschakeld.  Voor grotere overspanningen en een uitval tot 12 meter bieden we, in samenwerking met Sunblime, op maat gemaakte overkappingen aan .

Vrijblijvende offerte

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Tuinkamers en Serres

  Tuinkamers en Serres

  Ook voor uw vaste terrasoverkapping kunt u bij Bo terecht. Leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen.

  Lees meer
 • Schaararmscherm

  Schaararmscherm

  Zwevend aan de gevel gemonteerd. Volledig waterdicht en windbestendig. Met een uitval tot 6 meter.

  Lees meer
 • Budget

  Budget

  De budgetoverkapping van Bo. Elektrisch beweegbaar tot 50% goedkoper dan het Base model.
  Vanaf € 2.400

  Laagste prijs garantie
 • Base

  Base

  Eenzijdig aan de gevel en aan de voorzijde op kolommen gemonteerd. Met geintegreerde hemelwaterafvoer. Leverbaar in 3 types.

  Lees meer
 • Float

  Float

  Volledig zwevend aan de gevel gemonteerd zonder montage op kolommen. Leverbaar in 4 types, vrijhangend of ondersteund.

  Lees meer
 • Zone

  Zone

  Volledig vrijstaand model. Rondom op kolommen met geintegreerde hemelwaterafvoer gemonteerd. leverbaar in 3 types.

  Lees meer
 • Wing

  Wing

  Volledige vrijheid in plaatsing. Gemonteerd op kolommen vanuit het midden. Opgehangen of ondersteund. leverbaar in 4 types.

  Lees meer
 • Nera

  Nera

  De nieuwste vrijstaande modellen van Bo. Een houten spant constructie met beweegbaar dakpakket. Leverbaar in 2 types.

  Lees meer
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.