Schaararmschermen

Sterk staaltje werk

Sterk, solide, functioneel en toch elegant. Dit zijn de kenmerken van schaararmschermen. Door schaduw te bieden in de zomer of bescherming tijdens een bui kunnen gasten optimaal en langdurig genieten van uw gastronomie. U creëert een waardevolle en uiteindelijk winstgevende werkvloer die lang in het seizoen operationeel is. De vrije doorloop, de eenvoudige bediening, de hoge windbelastbaarheid door de solide stalen constructie en de optie tot uitbreiding maakt dit systeem de ideale overkapping voor uw terras.

Schaaramschermen met de S van solide

Schaararmschermen met de S van solide

Schaararmschermen, ook wel harmonicaschermen genoemd worden veel gebruikt in de horeca. Vroeger en nog steeds worden parasols ingezet om gasten tegen de zon en lichte regen te beschermen. Echter investeren steeds meer horecagelegenheden in de duurzame solide schaararmschermen aangezien deze efficiënter zijn in gebruik.

Voordelen

  • Zon & regen werend
  • grote uitval tot circa 6 meter
  • Hoge windbelastbaarheid
  • Kan tegen veel gevels gemonteerd worden
  • Geïntegreerde verlichting mogelijk
  • Vrije doorloop
  • Eenvoudig te bedienen
  • Duurzaam dankzij lange levenscyclus
meer informatie aanvragen

Technische informatie
Schaararmscherm

Het schaararmscherm kan standaard to 450 cm uitval geleverd worden.

Grotere uitval tot 6 / 6,5 meter is mogelijk op aanvraag. Het doek wordt opgerold in een volledig gesloten cassette dit geeft een strakke uitstraling maar komt ook de levensduur van het doek ten goede.

De uit staal vervaardigde schaararmen hebben een gewicht van ca. 70 kg, Hierdoor is dit type uitvalscherm uiterst windbestendig.

Dit is het meest windbestendige valscherm op de markt.  Dit type zon/ regenscherm kan uitgerust worden met een doekondersteuning, zodat waterzakken in het doek  bij hevige regenbuien voorkomen kunnen worden. Optioneel kan er verlichting en verwarming geïntegreerd worden aangebracht.

Ruim assortiment zonwering oplossingen

Snel en vakkundig advies op maat

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Onverslaanbaar
in prijs-kwaliteit

schaararm schermen geven sfeer en weren de zon

"Extra terrasruimte in hartje Amsterdam ik had niet gedacht dat het kon maar BO heeft zelfs de gemeenteaanvragen geregeld."

Mediterraan restaurant Olijfje

Vraag om deskundig advies of vraag direct een offerte aan

Impressie