>
 • Float

  Elektrisch &
  waterdicht
  tot windkracht 9 Bft

Float

Float 1

De overkappingen van het model Float zijn zwevende modellen. Het model Float 1 wordt éénzijdig aan een gevel of bestaande constructie opgehangen. Aan de voorzijde worden geen kolommen geplaatst en de overkapping is dus ook niet voorzien van een goot met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Dit geeft volledige vrijheid aan de voorzijde van de overkapping. De constructie bestaat uit aluminium en stalen gepoedercoate profielen en er wordt gebruik gemaakt van Somfy aandrijftechniek. De overkapping wordt volledig elektrisch bediend en is in elke stand open te zetten. De rechte dak liggers moeten onder een minimale helling van 10° worden gemonteerd.


Float 2

Het model Float 2 wordt éénzijdig aan een gevel of bestaande constructie opgehangen. Aan de voorzijde worden geen kolommen geplaatst en de overkapping is dus ook niet voorzien van een goot met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Dit geeft volledige vrijheid aan de voorzijde van de overkapping. De constructie bestaat uit aluminium en stalen gepoedercoate profielen en er wordt gebruik gemaakt van Somfy aandrijftechniek. De overkapping wordt volledig elektrisch bediend en is in elke stand open te zetten. In tegenstelling tot het model Float 1, heeft het model Float 2 gebogen dak liggers onder een minimale helling van 10°-12° gemonteerd.


Float 3

Het 3e zwevende model terrasoverkapping. Het model Float 3 wordt ook éénzijdig aan een gevel of bestaande constructie gemonteerd maar vanaf de onderzijde ondersteund door aluminium of stalen profielen. Aan de voorzijde worden, ook bij deze overkapping, geen kolommen geplaatst en de overkapping is dus ook niet voorzien van een goot met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Dit geeft volledige vrijheid aan de voorzijde van de overkapping. De constructie bestaat uit aluminium en stalen gepoedercoate profielen en er wordt gebruik gemaakt van Somfy aandrijftechniek. De overkapping wordt volledig elektrisch bediend en is in elke stand open te zetten. Het model Float 3 heeft rechte dak liggers welke onder een minimale helling van 10° gemonteerd dienen te worden.


Float 4

Het laatste zwevende model terrasoverkapping. Het model Float 4 wordt ook éénzijdig aan een gevel of bestaande constructie gemonteerd en vanaf de onderzijde ondersteund door aluminium of stalen profielen. Aan de voorzijde worden, ook bij deze overkapping, geen kolommen geplaatst en de overkapping is dus ook niet voorzien van een goot met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Dit geeft volledige vrijheid aan de voorzijde van de overkapping. De constructie bestaat uit aluminium en stalen gepoedercoate profielen en er wordt gebruik gemaakt van Somfy aandrijftechniek. De overkapping wordt volledig elektrisch bediend en is in elke stand open te zetten. Het model Float 4 heeft, in tegenstelling tot het model Float 3, gebogen dak liggers gemonteerd onder een minimale helling van 10°-12°.

 

 •   Prijzen

  De prijzen in de prijstabellen zijn consumentenprijzen inclusief 21% btw. Voor de modellen Float. U kunt de prijs eenvoudig zelf bepalen wanneer u de breedte en de uitval van de overkapping weet.

  Bij Bo zijn de prijzen gebaseerd op levering aan uw adres. Voor levering op de Waddeneilanden en buiten Nederland zal een toeslag worden berekend. De weergegeven prijzen zijn exclusief fundatie, verlichting en montage. Onze overkappingen worden geleverd met een uitgebreide montage handleiding. U kunt er ook voor kiezen de fundatie en/of montage afzonderlijk of beiden door ons of één van onze partners uit te laten voeren. U kunt dit aangeven bij uw offerte aanvraag.

   

 •   Verlichting

  Bij Beweegbareoverkappingen.nl kunnen alle overkappingen met ledverlichting worden geleverd. De ledverlichting wordt in enkele doekprofielen geïntegreerd aangebracht. Er bestaat tevens de mogelijkheid om voor RGB (kleur) verlichting te kiezen. De Ledverlichting kan als optie toegevoegd worden en is niet in de standaardprijs opgenomen. U kunt dit bij uw offerte aanvraag vermelden.

   

 •   Kleuren

  De aluminium en stalen constructiedelen van de overkapping kunnen standaard in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De constructiedelen worden van een hoogwaardige poedercoating voorzien. Uitgebreide informatie over kleuren en coating kunt u vinden onder "kwaliteit".

 •   Doekkeuze

  Bij Bo heeft u de keuze uit 10 verschillende kleuren doek uit het Sunblime assortiment. Enkele kleuren zijn voorzien van een patroon. Het doek is het sterkst in zijn soort en van zeer hoge kwaliteit. De doeken bij Beweegbareoverkappingen.nl zijn volledig black-out en bieden een maximale bescherming tegen zon en UV. Tevens zijn groene aanslag en vuil vanaf de onderzijde niet te zien. De doeken zijn 100% waterdicht en dankzij de speciale coating schimmel- en vuilafstotend. Uitgebreide informatie over onze doeken en kleuren kunt u vinden onder "kwaliteit".

 •   Custom

  Bo levert een range gestandaardiseerde hoogwaardige overkappingen van Sunblime direct uit de fabriek. Mocht uw type, maatvoering, kleur of doekkeuze niet beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. In overleg met Sunblime kunnen we vaak aan al uw afwijkende wensen voldoen en u een maatgemaakte oplossing bieden. Ook kunnen we nieuwe ontwerpen realiseren en onze overkappingen of doek pakketten integreren in bestaande daken of constructies.

 

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Tuinkamers en Serres

  Tuinkamers en Serres

  Ook voor uw vaste terrasoverkapping kunt u bij Bo terecht. Leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen.

  Lees meer
 • Schaararmscherm

  Schaararmscherm

  Zwevend aan de gevel gemonteerd. Volledig waterdicht en windbestendig. Met een uitval tot 6 meter.

  Lees meer
 • Budget

  Budget

  De budgetoverkapping van Bo. Elektrisch beweegbaar tot 50% goedkoper dan het Base model.
  Vanaf € 2.400

  Laagste prijs garantie
 • Base

  Base

  Eenzijdig aan de gevel en aan de voorzijde op kolommen gemonteerd. Met geintegreerde hemelwaterafvoer. Leverbaar in 3 types.

  Lees meer
 • Float

  Float

  Volledig zwevend aan de gevel gemonteerd zonder montage op kolommen. Leverbaar in 4 types, vrijhangend of ondersteund.

  Lees meer
 • Zone

  Zone

  Volledig vrijstaand model. Rondom op kolommen met geintegreerde hemelwaterafvoer gemonteerd. leverbaar in 3 types.

  Lees meer
 • Wing

  Wing

  Volledige vrijheid in plaatsing. Gemonteerd op kolommen vanuit het midden. Opgehangen of ondersteund. leverbaar in 4 types.

  Lees meer
 • Nera

  Nera

  De nieuwste vrijstaande modellen van Bo. Een houten spant constructie met beweegbaar dakpakket. Leverbaar in 2 types.

  Lees meer
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.