>
 • Nera

Nera

Nera 1

Het nieuwste model bij Beweegbareoverkappingen.nl. Vertrouwde kwaliteit van Sunblime en nu ook beschikbaar bij Bo De overkapping Nera 1 is een volledig vrijstaand model. Het dakpakket, bestaande uit de hoogwaardig gepoedercoate aluminium profielen, het doek en de doekprofielen, wordt in een houten spantconstructie opgehangen. Er wordt gebruik gemaakt van Somfy aandrijftechniek. De overkapping wordt volledig elektrisch bediend en is in elke stand open te zetten.  Het model Nera 1 heeft één dakpakket welke zich volledig opent naar de achterzijde van de overkapping. De minimale helling van de dak liggers bedraagt.


Nera 2

Het model Nera 2 is ook een nieuw model bij Beweegbareoverkappingen.nl. De overkapping Nera 2 is ook een volledig vrijstaand model. Het model Nera 2 heeft 2 motoren en 2 dakpakketten welke zich volledig openen naar de nok van de overkapping. Deze dakpakketten kunnen onafhankelijk van elkaar geopend worden. Zo kan altijd een optimale situatie gecreëerd worden in relatie tot bescherming tegen zon en neerslag. Het dakpakket, bestaande uit de hoogwaardig gepoedercoate aluminium profielen, het doek en de doekprofielen, wordt in een houten spantconstructie opgehangen. Er wordt gebruik gemaakt van Somfy aandrijftechniek. De overkapping wordt volledig elektrisch bediend en is in elke stand open te zetten.


 •   Prijzen

  Het model Nera kent 2 types overkappingen met verschillende prijzen. De prijzen in de prijstabellen zijn consumentenprijzen inclusief 21% btw. U kunt de prijs eenvoudig zelf bepalen wanneer u de breedte en de uitval van de overkapping weet.

  Bij Bo zijn de prijzen gebaseerd op levering aan uw adres. Voor levering op de Waddeneilanden en buiten Nederland zal een toeslag worden berekend. De weergegeven prijzen zijn exclusief fundatie, verlichting en montage. Onze overkappingen worden geleverd met een uitgebreide montage handleiding. U kunt er ook voor kiezen de fundatie en/of montage afzonderlijk of beiden door ons of één van onze partners uit te laten voeren. U kunt dit aangeven bij uw offerte aanvraag.

   

 •   Verlichting

  Bij Beweegbareoverkappingen.nl kunnen alle overkappingen met ledverlichting worden geleverd. De ledverlichting wordt in enkele doekprofielen geïntegreerd aangebracht. Er bestaat tevens de mogelijkheid om voor RGB (kleur) verlichting te kiezen. De Ledverlichting kan als optie toegevoegd worden en is niet in de standaardprijs opgenomen. U kunt dit bij uw offerte aanvraag vermelden.

 •   Kleuren

  De aluminium en stalen constructiedelen van de overkapping kunnen standaard in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De constructiedelen worden van een hoogwaardige poedercoating voorzien. Uitgebreide informatie over kleuren en coating kunt u vinden onder "kwaliteit".

 •   Doekkeuze

  Bij Bo heeft u de keuze uit 10 verschillende kleuren doek uit het Sunblime assortiment. Enkele kleuren zijn voorzien van een patroon. Het doek is het sterkst in zijn soort en van zeer hoge kwaliteit. De doeken bij Beweegbareoverkappingen.nl zijn volledig black-out en bieden een maximale bescherming tegen zon en UV. Tevens zijn groene aanslag en vuil vanaf de onderzijde niet te zien. De doeken zijn 100% waterdicht en dankzij de speciale coating schimmel- en vuilafstotend. Uitgebreide informatie over onze doeken en kleuren kunt u vinden onder "kwaliteit".

 •   Custom

  Bo levert een range gestandaardiseerde hoogwaardige overkappingen van Sunblime direct uit de fabriek. Mocht uw type, maatvoering, kleur of doekkeuze niet beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. In overleg met Sunblime kunnen we vaak aan al uw afwijkende wensen voldoen en u een maatgemaakte oplossing bieden. Ook kunnen we nieuwe ontwerpen realiseren en onze overkappingen of doek pakketten integreren in bestaande daken of constructies.

 

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Tuinkamers en Serres

  Tuinkamers en Serres

  Ook voor uw vaste terrasoverkapping kunt u bij Bo terecht. Leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen.

  Lees meer
 • Schaararmscherm

  Schaararmscherm

  Zwevend aan de gevel gemonteerd. Volledig waterdicht en windbestendig. Met een uitval tot 6 meter.

  Lees meer
 • Budget

  Budget

  De budgetoverkapping van Bo. Elektrisch beweegbaar tot 50% goedkoper dan het Base model.
  Vanaf € 2.400

  Laagste prijs garantie
 • Base

  Base

  Eenzijdig aan de gevel en aan de voorzijde op kolommen gemonteerd. Met geintegreerde hemelwaterafvoer. Leverbaar in 3 types.

  Lees meer
 • Float

  Float

  Volledig zwevend aan de gevel gemonteerd zonder montage op kolommen. Leverbaar in 4 types, vrijhangend of ondersteund.

  Lees meer
 • Zone

  Zone

  Volledig vrijstaand model. Rondom op kolommen met geintegreerde hemelwaterafvoer gemonteerd. leverbaar in 3 types.

  Lees meer
 • Wing

  Wing

  Volledige vrijheid in plaatsing. Gemonteerd op kolommen vanuit het midden. Opgehangen of ondersteund. leverbaar in 4 types.

  Lees meer
 • Nera

  Nera

  De nieuwste vrijstaande modellen van Bo. Een houten spant constructie met beweegbaar dakpakket. Leverbaar in 2 types.

  Lees meer
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.