>
 • Tuinkamers en Serres

Tuinkamers en Serres

Climalux

Budgetvriendelijk zelfdragend aluminium profielsysteem. Climalux is budgetvriendelijk, eenvoudig en esthetisch. Dit zelfdragend profielsysteem biedt de perfecte oplossing voor je pergola, carport of terras­overkapping. De aluminium palen en dragers worden gecombineerd met stevige polycarbonaat-, acrylaat-platen of glas. Verschillende standaardafmetingen in voorraad en snel leverbaar. Ook op maat te verkrijgen (korte levertermijn). Aan één zijde wordt de overkapping aan een bestaande gevel gemonteerd. Aan de voorzijde wordt deze ondersteund door aluminium kolommen. De Climalux is voorzien van een goot met geïntegreerde hemelwaterafvoer in de kolommen. De maximale diepte van de Climalux is 4,5 meter.


Climax

Een zelfdragend aluminium veranda systeem voor warme (veranda) én koude daken (overkapping). De afgeronde lijnen, zachte vormen en hoogwaardige materialen geven dit systeem een ongeziene klasse. Alles wordt perfect op maat en voor gemonteerd geleverd. Voor 16 mm / 32 mm verandaplaten en (isolatie) glas. Een hellingsgraad van 5° tot 45° en een diepte tot 6 meter. Geïntegreerde waterafvoer is mogelijk en Het gelakt aluminium is onderhoudsvrij. Climax is CE-gekeurd en biedt je tien jaar garantie. Aan één zijde wordt de overkapping aan een bestaande gevel gemonteerd. Aan de voorzijde wordt deze ondersteund door aluminium kolommen. 


Climax Panorama

Als zelfdragende terrasoverkapping of luifel biedt Climax Panorama tal van mogelijkheden. Dankzij het innovatieve gootprofiel is Climax Panorama tot 7 m zelfdragend in de breedte tussen 2 palen (met kunststofplaten van 16 mm, bij een diepte van 3 m). Uniek op de markt! Zo verkrijgt men een aantrekkelijke “panoramische look”, zonder tussenpalen die het zicht kunnen hinderen. In de diepte is het tot 6 m zelfdragend. De dakhelling is variabel van 5° tot 20°. Voor 16 mm / 32 mm verandaplaten en glas. Optioneel kan Clima LED in de Panorama-goot geïntegreerd worden of onder de dragers. Deze Ledverlichting verspreidt een zacht en aangenaam licht.  Aan één zijde wordt de overkapping aan een bestaande gevel gemonteerd. Aan de voorzijde wordt deze ondersteund door aluminium kolommen.

Pergolux

De Pergolux aluminium profielen zijn niet-zelfdragend, maar worden geplaatst op een draagstructuur in hout of metaal voor terrasoverkappingen, luifels, veranda’s of serres. Ons Pergolux-gamma staat voor hoge kwaliteit en betrouwbare degelijkheid tegen een voordelige prijs. Bovendien is het ook makkelijk te plaatsen met een minimum aan gereedschap, dankzij het unieke clips-systeem. Maak een keuze uit onze standaardreeksen: Alu, Color, Color-Therm, Color-Therm Glass. De gelakte clipsprofielen hebben een afgeronde lijn. Deze aerodynamische afwerking versterkt de trendy look. Alle afdekrubbers zijn gecoat met een gekleurde coëxlaag en voorzien van een anti-rekdraad. De Color-Therm en Color-Therm Glass-reeksen zijn ideaal voor veranda’s die volledig dichtgemaakt worden. Deze profielen zijn 100 % thermisch onderbroken.

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Tuinkamers en Serres

  Tuinkamers en Serres

  Ook voor uw vaste terrasoverkapping kunt u bij Bo terecht. Leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen.

  Lees meer
 • Schaararmscherm

  Schaararmscherm

  Zwevend aan de gevel gemonteerd. Volledig waterdicht en windbestendig. Met een uitval tot 6 meter.

  Lees meer
 • Budget

  Budget

  De budgetoverkapping van Bo. Elektrisch beweegbaar tot 50% goedkoper dan het Base model.
  Vanaf € 2.400

  Laagste prijs garantie
 • Base

  Base

  Eenzijdig aan de gevel en aan de voorzijde op kolommen gemonteerd. Met geintegreerde hemelwaterafvoer. Leverbaar in 3 types.

  Lees meer
 • Float

  Float

  Volledig zwevend aan de gevel gemonteerd zonder montage op kolommen. Leverbaar in 4 types, vrijhangend of ondersteund.

  Lees meer
 • Zone

  Zone

  Volledig vrijstaand model. Rondom op kolommen met geintegreerde hemelwaterafvoer gemonteerd. leverbaar in 3 types.

  Lees meer
 • Wing

  Wing

  Volledige vrijheid in plaatsing. Gemonteerd op kolommen vanuit het midden. Opgehangen of ondersteund. leverbaar in 4 types.

  Lees meer
 • Nera

  Nera

  De nieuwste vrijstaande modellen van Bo. Een houten spant constructie met beweegbaar dakpakket. Leverbaar in 2 types.

  Lees meer
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.