>
  • header

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Beweegbareoverkappingen.nl gevestigd aan de Raadhuisstraat 19-21, 7255 BK in Hengelo Gelderland. KvK-inschrijfnummer:  68279787. Voor vragen of contact kun je mailen met info@beweegbareoverkappingen.nl.

Waar we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen of opslaan die niet relevant zijn voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Beweegbareoverkappingen.nl samen met derde partijen. Denk hierbij aan een websitebeheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@beweegbareoverkappingen.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
Ben je het niet eens met hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Deze privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan de privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

 

Nieuws

  • Polycarbonaat bij Bo...?

    Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

    Lees meer
  • DIY

    Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Tuinkamers en Serres

    Tuinkamers en Serres

    Ook voor uw vaste terrasoverkapping kunt u bij Bo terecht. Leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen.

    Lees meer
  • Schaararmscherm

    Schaararmscherm

    Zwevend aan de gevel gemonteerd. Volledig waterdicht en windbestendig. Met een uitval tot 6 meter.

    Lees meer
  • Budget

    Budget

    De budgetoverkapping van Bo. Elektrisch beweegbaar tot 50% goedkoper dan het Base model.
    Vanaf € 2.400

    Laagste prijs garantie
  • Base

    Base

    Eenzijdig aan de gevel en aan de voorzijde op kolommen gemonteerd. Met geintegreerde hemelwaterafvoer. Leverbaar in 3 types.

    Lees meer
  • Float

    Float

    Volledig zwevend aan de gevel gemonteerd zonder montage op kolommen. Leverbaar in 4 types, vrijhangend of ondersteund.

    Lees meer
  • Zone

    Zone

    Volledig vrijstaand model. Rondom op kolommen met geintegreerde hemelwaterafvoer gemonteerd. leverbaar in 3 types.

    Lees meer
  • Wing

    Wing

    Volledige vrijheid in plaatsing. Gemonteerd op kolommen vanuit het midden. Opgehangen of ondersteund. leverbaar in 4 types.

    Lees meer
  • Nera

    Nera

    De nieuwste vrijstaande modellen van Bo. Een houten spant constructie met beweegbaar dakpakket. Leverbaar in 2 types.

    Lees meer
  • Björn Limmen

    "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

    Björn Limmen
  • J&E

    "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

    J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.