Een waardevolle investering:
Vaste overkapping

Net als de beweegbare overkappingen vergroot een vaste overkapping het woongenot. Je kunt sneller, langer en vaker buiten van het terras genieten.  De flexibiliteit die een vaste overkapping in de zomer wellicht mist maakt het goed met de hoeveelheid lichtinval in de winter. Net als bij de beweegbare daken hoef je niet meer na te denken of de kussen droog blijven bij een plotselinge bui. En wat te denken van de waarde vermeerdering van de woning? Een duurzame overkapping behoudt zeker haar waarde. Niet enkel een investering in eigen woongenot dus!

Zalige ruimte:
Vaste overkapping 

Volop licht en zicht

We hebben diverse vaste overkappingen in het assortiment welke zich kenmerken door:

  • Budgetvriendelijk zelfdragend aluminium profielensysteem of:
  • als pergolasysteem voor uw eigen houten constructie, of
  • als volledig geïsoleerd profielen systeem uit te breiden tot serre
  • De aluminium palen en dragers worden gecombineerd met stevige polycarbonaat-, acrylaat-platen of glas
  • Voor 16 mm / 32 mm veranda platen en (isolatie) glas.
  • Een hellingsgraad van 5° tot 45° en een diepte tot 6 meter.
  • Geïntegreerde waterafvoer is mogelijk
  • Windschermen, glazen schuif, vouw of draaiwanden kunnen later geplaatst worden in uitbreiding tot serre of tuinkamer.

Van (terras) overkapping
naar tuinkamer

Beschermt tegen weer en wind

Er zijn diverse manieren om een overkapping gefaseerd om te toveren tot tuinkamer of serre.

Schuifwanden, vouwwanden, verticaal beweegbare wanden, windschermen, zipscreens, je bedenkt het en het is er. Het dak kan worden voorzien van veranda zonwering. Van een handmatig systeem aan de onderzijde tot een volledig geautomatiseerd systeem aan de bovenzijde. Niet geheel onbelangrijk bij de aanschaf van een vaste overkapping. Zonder deugdelijke zonwering verandert het terras al snel in een kas.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Zowel bij de uitbreiding van een huidige overkapping maar ook bij de aanschaf van een nieuwe.

Unieke voordelen

Glazenwasser of schilderwerk

Al onze vaste overkappingen zijn geschikt om na plaatsing overheen te lopen. Schilderwerk aan de bovenliggende gevel geeft dus geen reden meer om met een hoogwerker de tuin in te rijden.

Horizon verbredend

Eén van onze types vaste overkappingen geeft werkelijk een panorama uitzicht. Dankzij een uiterst stijf gootprofiel behoeft deze overkapping maar 2 kolommen op 7 meter overspanning.

Aantrekkelijke extra’s

Aantrekkelijke extra’s

De vaste overkappingen kunnen ook uitgebreid worden met geïntegreerde ledverlichting, geïntegreerde zon- windscreens en glazen wanden in verschillende vormen en maten voor nog meer luxe en comfort. Dat is toch heel aantrekkelijk?

100% zicht

De aluminium palen en dragers worden gecombineerd met stevige polycarbonaat-, acrylaat-platen of glas. De keuze voor het materiaal ligt bij jou en het budget. Glas is wat iedereen denkt te willen maar de nieuwe innovatieve alternatieven geven net zo’n mooi zicht als glas met de zekerheid en bestendigheid van kunststof.

Ruim assortiment

Snel en vakkundig advies
op maat

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Onverslaanbaar
in prijs-kwaliteit

extra functionaliteit van terras door overkapping

"Wat een extra ruimte is er gecreëerd door ons gehele terras te overkappen. Kan niet wachten op phase 2; de zijkanten windwerend maken."

Elodie & Gerard Doetinchem

Vraag om deskundig advies of vraag direct een offerte aan

Impressie