Beweegbare overkapping:
Vrijhangend

Een vrijhangende overkapping biedt net dat extra luxe dat een knikarmscherm niet doet. Door het UV werende PVC doek ben je naast de brandende zonnestralen ook beschut als het regent. Een vrijhangende overkapping is echt een verlengstuk van je woning aangezien de constructie altijd zichtbaar is. Een statement aan elke gevel. Een uitbreiding met windschermen of glazen wanden biedt een uitdaging bij deze overkappingen. Tevens zijn ze niet voorzien van een geïntegreerde hemelwaterafvoer.

vrijhangende overkapping
LINE en CURVE

Bescherming bij zon én regen

Twee modellen met hetzelfde doel, het enige verschil is smaak. Ga jij voor strakke lijnen of sierlijke lijnen?

  • De LINE is een zwevend model met rechte dak liggers, hangend aan de gevel gemonteerd.
  • De Curve heeft getoogde dak liggers, welke ook hangend aan de gevel gemonteerd wordt.
  • Bij een minimale hellingshoek van 8° volledig waterdicht.
  • De maximale uitval is 5 meter.
  • Vanaf 4 meter breedte in modules onbeperkt te koppelen.

Net even wat anders…
vrijstaande overkapping FLOAT & BOW

Vrij uitzicht

Niet gehinderd door kolommen bieden deze vrijhangende overkappingen FLOAT en BOW een vrij uitzicht.

  • Deze modellen FLOAT en BOW worden ook éénzijdig aan een gevel of bestaande constructie gemonteerd maar vanaf de onderzijde ondersteund door aluminium of stalen profielen.
  • De constructie bestaat uit aluminium en stalen gepoedercoate profielen 
  • De geïntegreerde aandrijf techniek zorgt dat het doek, met één druk op de knop, makkelijk opent en sluit.

Unieke voordelen

Solide & onderhoudsvrij

Deze vier vrijhangende modellen zijn opgebouwd uit aluminium dak en doek profielen. Afhankelijk van de gevel en afmetingen uitgebreid met stalen montageprofielen. Alles voorzien van een duurzame poedercoating. Stalen onderdelen worden eerst thermisch verzinkt alvorens ze van een kleur worden voorzien. De kleur van de overkapping mag je zelf bepalen zolang het maar een RAL kleur betreft maar met de keuze uit meer dan 300 RAL-kleuren gaat dat vast lukken!

Comfort op commando

Het doek pakket komt eenvoudig in beweging door de erkende buismotor aandrijftechniek. Of je nu een afstandsbediening of een tablet gebruikt: één commando volstaat om het doek te bedienen. Je kan ook kiezen voor een oplossing met één of meer sensoren. Zo geniet je van automatische bescherming tegen zon, regen, wind of sneeuw.

Extreem duurzame doeken

Een uiterst belangrijk onderdeel van elk beweegbaar dak is het doek. Al onze beweegbare overkappingen worden standaard uitgerust met een volledig black-out pvc-doek. De doeken voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Zo zijn ze 100% waterdicht, zelfdovend en behandeld tegen schimmelvorming. Daar hoef je dus niet naar om te kijken en geeft je meer tijd om te ontspannen.

Kies voor licht

De led verlichting wordt in enkele doekprofielen geïntegreerd aangebracht. Er bestaat tevens de mogelijkheid om voor RGB (kleur) verlichting te kiezen. De Ledverlichting kan als optie toegevoegd worden en is niet in de standaardprijs opgenomen.

Ruim assortiment

Snel en vakkundig advies
op maat

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Onverslaanbaar
in prijs-kwaliteit

extra functionaliteit van terras door overkapping

"Wat een extra ruimte is er gecreëerd door ons gehele terras te overkappen. Kan niet wachten op phase 2; de zijkanten windwerend maken."

Elodie & Gerard Doetinchem

Vraag om deskundig advies of vraag direct een offerte aan

Impressie