Beweegbare overkapping:
Lamellen

Spelen met het licht en toch beschermd tegen regen. Eenmaal door een ervaren BO-vakman geplaatst, bepaal jij het mooie weer. Niet de weergoden of de weerman. Afhankelijk van het gewenste licht, laat je de lamellen kantelen. Open, dicht of één van de talrijke tussenstanden. Zo geniet je steeds van de juiste hoeveelheid licht. Wist je dat dit product ook zeer geschikt is voor openbare en commerciële ruimtes zoals de horeca?

Uit de zon, uit de wind
Lamellen overkapping

Spelen met het licht met een lamellen overkapping

Een lamellen overkapping kenmerkt zich door:

  • Grote oppervlakte te overkappen is geen probleem aangezien we hier over “dakvelden” praten welke makkelijk te koppelen zijn
  • Geïntegreerd afwater systeem
  • Breedte lamellen 2,2 mm
  • Hoogte tot 2,70 meter
  • Makkelijk uit te breiden met elektrische screens en of glazen wanden
  • Verlichting in de lamellen mogelijk
  • Minder geschikt voor plaatsing op dichtbegroeide locaties

Unieke voordelen

Comfort rondom

Bij sommige modellen is het mogelijk om windvaste screens naadloos te integreren in het lamellendak. De technologie is aanwezig in de voetpalen. De geïntegreerde windvaste screens beschutten je langs alle kanten. Zo creëer je letterlijk een verlengstuk of buitenkamer aan de woning.

Vergroot je ruimte

Heb je een grote oppervlakte te overspannen? De modulaire constructie kan je in de lengte en breedte oneindig uitbreiden, losstaand of tegen de gevel. Met deze oplossing geniet je het hele jaar door van je terras. Je tuin wordt een verlengstuk van je woning. Of je buitenterras een verlengstuk van je restaurant.

Regen- en sneeuwbestendig

Regen of sneeuw? Geen enkel probleem. Het dak bestaat uit een zeer stevige aluminium constructie. Bovendien is dit product voorzien van een ingenieus afwateringssysteem en voldoen de lamellen, dankzij hun dikte van 2,5 tot 4 mm, aan de sneeuwlast eisen gesteld in Nederland. 

Aantrekkelijke extra’s 

De lamellen overkappingen kunnen uitgebreid worden met geïntegreerde ledverlichting, geïntegreerde zon- windscreens en glazen wanden in verschillende vormen en maten voor nog meer luxe en comfort. Dat is toch heel aantrekkelijk?

Ruim assortiment

Snel en vakkundig advies
op maat

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Onverslaanbaar
in prijs-kwaliteit

schaararm schermen geven sfeer en weren de zon

"Extra terrasruimte in hartje Amsterdam ik had niet gedacht dat het kon maar BO heeft zelfs de gemeenteaanvragen geregeld."

Mediterraan restaurant Olijfje

Wilt u ook uw terras optimaliseren? Wij geven graag deskundig advies.

contact mij

Impressie