Zonwering op maat

De zon onder controle

Zonnestralen verwarmen ons, maar ook onze huizen en kantoren en dat is tot een bepaald punt heerlijk. Zodra de felle stralen overheersen en de warmte de overhand neemt wordt dit onplezierig. Eenmaal binnen, is het niet eenvoudig om de warmte weer te verdrijven. Het is veel beter om de warmte tegen te houden voordat deze überhaupt binnen is.

Door een juiste zonwering voor de ruimte te selecteren bepaal je zelf om de stralen binnen te laten of deze voor koelte te weren.

De kracht van zonwering op maat bij BO

Verduisteren en verkoelen is vaak het functionele doel van zonwering op maat, maar tegenwoordig wordt het steeds belangrijker dat de zonwering ook het design van de woning of het kantoorpand versterkt. Mede door deze reden zijn er veel zonweringsoplossingen om die één en dezelfde zon te weren of te verwelkomen.

Door onze expertise in architectuur en vakkundig kennis vertellen wij graag welke zonwering het meest geschikt is.

Voordelen

  • Verduisteren en verkoeling
  • Manueel of automatische bedienbaar
  • Anti-doekslijtage technologie
  • “Portect Glass’ profiel
  • Insectenwerend & zeer windbestendig
  • Onzichtbaar geplaatst
Meer informatie aanvragen
technische tekening screen

Technische informatie
Screens

De kast en profielen worden zeer discreet voor het raam geplaatst waardoor er geen perforatie van de bouwschil is en dus ook geen warmteverlies. De unieke technologie in anti-doekslijtage zorgt voor minder wrijving tussen het doek en de kast waardoor het doek aanzienlijk langer meegaat en er stralend blijft uitzien. Voorzien van een uiterst duurzaam zip-systeem met verborgen, roestvrij stalen veertjes in de geleiders waardoor de doeken jarenlang strak gespannen blijven. Het zipsysteem maakt deze screens insectenwerend en windbestendig tot windsnelheden van 140 km/u

Lichtdoorlatend of verduisterend
Voorzien van uniek zip-systeem
Thermisch & akoestisch isolerend
Uiterst duurzaam
Vuil afstotend en brandwerend

Ruim assortiment zonwering oplossingen

Snel en vakkundig advies op maat

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Onverslaanbaar
in prijs-kwaliteit

Zo’n voordeel die screens…

Zonwering helpt mee om het binnenklimaat beter te reguleren. Om een optimaal leef- en werkklimaat te creëren is de juiste zonwering van groot belang bij veel kantoorpanden, scholen, ziekenhuizen en woningen.

Als een gebouw te veel opwarmt, gaat men dit vaak bestrijden met koelinstallaties (airco’s). Deze installaties vragen vaak om een grote investering en verfraaien het gebouw niet. Tevens verhogen deze installaties het energiegebruik. 
Een juiste zonwering kan 98% van de warmte weren. Het is dus een esthetische, financieel aantrekkelijke en duurzame oplossing. 
Om warmte te weren moet er gekeken worden naar een aantal factoren zoals; oppervlakte, ligging, ruimte, wensen en budget.

Wij bespreken graag de beste oplossing voor jouw wensen.

Contacteer mij

Wilt u ook uw terras optimaliseren? Wij geven graag deskundig advies.

contact mij

Impressie

Overkapping creëert extra leefruimte

"Optimaal genieten van onze buitenkamer.
Bedankt Bo!."

Björn Limmen