Over BO

Bo is de afkorting van Beweegbare Overkappingen maar het is ook een knipoog met moderne twist naar het Franse woord Beau, mooi.
Want het leven is mooi, de soms vervloekte vier seizoenen zijn mooi, de zon en de regen zijn mooi om alle goede eigenschappen.
Maar wat is het fijn om al dit mooie toch nog te verbeteren en naar onze eigen hand te kunnen zetten.

Met onze roots in de architectuur en bouw vonden we altijd de uitdaging in het meedenken met de klant zonder functie en budget uit het oog te verliezen. Van schetsontwerp tot oplevering.

Met name in de utiliteitsbouw is de buitenruimte de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en moest een duidelijke functie in de ontwerpfase al gespecificeerd worden.

Vaak liepen we tegen de beperkte flexibiliteit aan van producenten en leveranciers in de toepassingen en productie van hun systemen…
Dus ja wat doe je dan? je gaat ze zelf ontwerpen en ontwikkelen met alle kennis en kunde die wij door ervaring in huis hebben.

En zeg nou zelf, onze overkappingen zijn toch très BO?

over beweegbare overkappingen

Assortiment

Omdat de zon overal hetzelfde is maar de wensen en het gewenste resultaat niet, bieden wij een ruim assortiment aan zonwering. Graag informeren wij jou welke zonwering het beste aansluit bij jouw wensen.

 

Snel en vakkundig advies

Jouw zonwering, onze expertise. Dat is ons motto. Wij willen jouw vragen zo snel en concreet mogelijk beantwoorden. In onze offerte aanvraag tool is de mogelijkheid opgenomen bestanden te uploaden. Zo kunnen wij jouw situatie optimaal inschatten en een eerste advies kosteloos uitbrengen. Dat is dus snel en eenvoudig voor jou en voor Bo.

Direct uit eigen fabriek

Bij veel projecten volstaat een standaard product niet, de afmetingen, de stijl of de functionaliteiten kloppen vaak net niet. Wij willen niet dat onze klanten kiezen omdat ze moeten, maar juist omdat ze willen. Door productie in eigen hand te houden is maatwerk bij BO geen probleem.

Prijs & kwaliteit

Wilt u graag een overkapping maar niet tegen elke prijs? Dankzij onze eigen productie maken wij geen gebruik van importeurs en dealers en dat merk jij in jouw portemonnee.
Verder werken wij als prefered partner met toeleveranciers uit binnen en buitenland. Zo bieden wij kwaliteit, garantie, service en vakmanschap tegen concurrerende prijzen.

Wat klanten over ons zeggen:

“Wat een extra ruimte is er gecreëerd door ons gehele terras te overkappen. Kan niet wachten op phase 2; de zijkanten windwerend maken.”

“Extra terrasruimte in hartje Amsterdam ik had niet gedacht dat het kon maar BO heeft zelfs de gemeenteaanvragen geregeld.”

“Bo heeft van een “loze ruimte” een heerlijk functionele ruimte weten te maken, dit had ik zelf nooit zo bedacht.”

“Optimaal genieten van onze buitenkamer.
Bedankt Bo!.”

“Nog even en dan staan wij ook zo onder ons knikarmscherm!.”

Wilt u ook uw terras optimaliseren? Wij geven graag deskundig advies.

contact mij

Onze samenwerkingspartners

Samen met de deze partners realiseren wij jouw wensen.

partner Harol zonwering
partner van somfy motoren
partner van sunflex