Terrasoverkappingen

Eén zwaluw maakt nog geen zomer, maar een drankje op het terras wel!

“Even een terrasje pakken”, steeds vaker gehoord en bijna een gezegde. Het gebruik van het terras wordt steeds belangrijker in de horeca. Door schaduw en koelte te bieden in de zomer, bescherming tijdens een bui en warmte in het voor- en najaar, kunnen gasten optimaal en langdurig genieten van uw gastvrijheid.

Met een multifunctioneel terras creëert u een waardevolle en uiteindelijk winstgevende werkvloer die lang in het seizoen operationeel is. Een horecaterras behoeft meer dan een goede kaart, warm welkom en een gezellige uitstraling.

Bij Bo bieden we multifunctionele oplossingen voor jouw succesvolle terras.

Waarom een terrasoverkapping?

Net als de menukaart kan een overkapping het onderscheidend vermogen zijn tussen jou en de buurman. Veel gasten ervaren het als een extra service om beschut te kunnen genieten van een drankje en of een hapje. Vanwege de onbeperkte mogelijkheden door onze eigen productie is een overkapping vaak te realiseren. Samen werken we naar een ontwerp welke, zowel aan jouw wensen voldoet als aan de eisen door de gemeentes gesteld. 

Voordelen

  • Meer oppervlakte
  • Langer gebruik van terras
  • Eyecatcher
  • Service
  • Onderscheidend vermogen
Meer informatie aanvragen
tekeningen project horeca op maat modern

Technische informatie
Terrasoverkapping

Van groot tot klein, van modern tot klassiek, van terras tot droogloop, voor alles is een oplossing of systeem. Bij Bo kijken we met andere ogen naar terrasoverkappingen. Bij ons is er geen standaard.

Vaak komt een architect mee om de omgeving en het pand te bekijken. Vanuit hier komen we snel met schetsvoorstellen om de richting te bepalen. Ben je op zoek naar een esthetische aansluiting op bestaande bouw of juist naar een mooi contrasterend geheel.

Omdat we veel disciplines in eigen huis hebben kunnen we vanuit een schetsontwerp naar artist impressies en vanuit engineering, via productie tot realisatie aanbieden.
Bij Bo vindt u op maat gemaakte zonwering en overkappingen voor een standaard prijs.

Ruim assortiment zonwering oplossingen

Snel en vakkundig advies op maat

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Onverslaanbaar
in prijs-kwaliteit

Wilt u ook uw terras optimaliseren? Wij geven graag deskundig advies.

contact mij

Klein lichtpuntje?

De impact van COVID-19 is omvangrijk te noemen. De levens die verloren zijn, de impact op het lichaam na genezing maar ook de financiële klap wordt hard gevoeld. Voor nu gaat Nederland weer langzaam open…

Gasten mogen op het terras ontvangen worden, zolang de 1.5 meter maar gehandhaafd word. De geluiden dat COVID-19 veel minder overdraagbaar is in de buitenlucht, en dat UV straling het virus inactiveert, worden steeds luider.
Dit is dus niet alleen goed nieuws voor de mensheid maar wellicht ook voor de terrassen.

Deze onderzoeken worden nog niet gesteund door de WHO nog het Outbreak Management Team dat het kabinet voorziet van wetenschappelijk advies. Maar het verschil tussen binnen en buiten zit wel subtiel in de adviezen versleuteld. Zo staat het kabinet wel sommige buitensporten toe, maar nog geen binnensporten. Hopelijk worden de regels omtrent buiten ontmoetingen snel versoepelt en kan iedereen genieten van de terrassen.

Bron: RIVM, WHO & Volkskrant

Contacteer mij
schaararm schermen geven sfeer en weren de zon

"Extra terrasruimte in hartje Amsterdam ik had niet gedacht dat het kon maar BO heeft zelfs de gemeenteaanvragen geregeld."

Mediterraan restaurant Olijfje

Impressie