Oplossingen bij BO

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt, dus laat die vrolijke stralen binnen om er warmte en energie uit te halen. Maar heb je er genoeg van? Dan zijn er veel mogelijkheden om de zon en haar vrolijke stralen buiten te houden.

De twee meest effectieve manieren om de zon buiten te houden zijn:

Buiten warm, binnen koel

Wil je de warmte buiten houden dan is buitenzonwering ideaal.

De straling van de zon warmt het glas en de lucht tussen het raam en de raambekleding op. Door de zonnestralen aan de buitenzijde te weren, houdt je de warmte buiten.
De keuze voor buitenzonwering is groot, ook bij BO. De keuze voor de juiste buitenzonwering is onder andere afhankelijk van de beschikbare ruimte voor plaatsing, de grote van het oppervlak, het budget en je smaak.

Buitenzonwering oplossingen:

  • Screens
  • Uitvalschermen
  • Buiten jaloezieën
  • Knikarmschermen

Zonwering met dubbele functie

Een overkapping beperkt het direct zonlicht naar binnen toe en creëert tegelijkertijd schaduw op het terras. Tevens wordt het vaak als extra buitenruimte gebruikt voor het zo gezegde: “buitenleven”.

Overkappingen kunnen in vele vormen en maten geproduceerd en geleverd worden. Eén van de eerste keuzes die gemaakt moet worden is de keuze voor het type overkapping. Een overkapping met glazen dak dat beschermt tegen wind en regen maar niet direct tegen de warmte van de zon? Of een polycarbonaat dak dat budget technisch wellicht een gunstige keuze is. Of wil je een weerbestendig beweegbaar dak zodat je zelf kan bepalen wat de invloed is van regen, zon en schaduw op het terras.

Overkapping oplossingen:

  • Beweegbare overkapping
  • Vaste overkapping
  • Volledige overkapping 
  • Schaararmscherm

Ruim assortiment

Snel en vakkundig advies
op maat

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Onverslaanbaar
in prijs-kwaliteit

Wilt u ook uw terras optimaliseren? Wij geven graag deskundig advies.

contact mij

Impressie

Overkapping creëert extra leefruimte

"Optimaal genieten van onze buitenkamer.
Bedankt Bo!."

Björn Limmen