Horeca overkapping:
welke past bij jouw restaurant? 

Dat het hard werken is in de horeca, is geen geheim. Je moet een slimme ondernemer zijn om het maximale uit je zaak te halen. Terrassen zijn belangrijke commerciële meters. Het wordt dan ook steeds belangrijker om het terras 4 seizoenen gastvrij geopend te kunnen houden. Overkappingen bieden, naast de bescherming en beschutting tegen weer en wind, ook een gevoel van behaaglijkheid. Door een overkapping uit te bereiden met verwarming, glazen wanden of windschermen, kan er in elk seizoen genoten worden van deze gastvrije vierkante meters.

De horeca eyecatcher:
Terrasoverkapping NERA

Ontspannen & genieten

Geen parasols uitvouwen en inklappen en geen zorgen meer met wind en regen. Deze elementen zijn geen spelbreker meer op het terras. Onder de Nera kunnen jouw gasten op elk gewenst moment buiten genieten van een hapje en drankje. De Nera, een overkapping die staat als een huis

De horeca puur design overkapping:
Lamellen PUUR

Ontspannen & genieten

Een lamellen dak is net een tikkeltje anders… past dat ook bij jouw onderneming net even anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen hoe een lamellen dak (grote) terrassen weet te voorzien van schaduw en beschutting.

De horeca schaararmschermen:
Met de S van solide

Extra oppervlakte

Schaararmschermen bieden veel praktische voordelen voor de horeca. Zo zijn het de meest windbestendige valschermen op de markt. Dit type zon/ regenscherm kan uitgerust worden met een doek ondersteuning, zodat waterzakken in het doek  bij hevige regenbuien voorkomen kunnen worden. Optioneel kan er verlichting en verwarming geïntegreerd worden aangebracht.

Unieke voordelen

De perfecte plek

Terrassen zijn er in veel soorten en maten, zo ook onze overkappingen. Kies uit praktisch en commercieel oogpunt de beste overkapping voor jouw terras. Zo is jouw terras in alle 4 de seizoenen een aantrekkelijke plek om te genieten van een hapje en een drankje. Wij adviseren je graag in de mogelijkheden.

Comfort op commando

Bij onze beweegbare systemen komt het “dak” eenvoudig in beweging door de erkende aandrijftechniek. Of je nu een afstandsbediening of een tablet gebruikt: één commando volstaat om de overkapping of het scherm te bedienen. Je kan ook kiezen voor een oplossing met één of meer sensoren. Zo geniet je van automatische bescherming tegen zon, regen, wind of sneeuw.

Pritty in prints

Met onze doeken kan je alle kanten op: effen, blokmotief, fantasiestrepen … Welke kleur of print je ook kiest, je zal er lang van genieten. En de kleuren van de aluminium of stalen constructie? Die stem je perfect af op de kleuren de ramen en kozijnen. Al onze systemen zijn leverbaar in RAL kleur naar keuze.  

Snelle fundatie 

De fundering van een overkapping is key, deze moet uiteraard staan als een huis. Beton storten of het gebruik van poeren zijn veel voorkomende methodes. Wij hebben vaak de voorkeur voor een innovatieve wijze met funderingsschroeven. Deze worden diep de grond ingeboord wat veel sneller hetzelfde resultaat biedt als beton storten. Zo is het creëren van een solide fundering een fluitje van een cent.

Ruim assortiment

Snel en vakkundig advies
op maat

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Onverslaanbaar
in prijs-kwaliteit

schaararm schermen geven sfeer en weren de zon

"Extra terrasruimte in hartje Amsterdam ik had niet gedacht dat het kon maar BO heeft zelfs de gemeenteaanvragen geregeld."

Mediterraan restaurant Olijfje

Wilt u ook uw terras optimaliseren? Wij geven graag deskundig advies.

contact mij

Impressie