Rustiek modern

Golf is ook een sport waarbij een drankje, na het lopen van een aantal holes, niet weg te denken is. Zodra het het lente wordt en de baan optimaal is, wordt er dan ook gretig gebruik van gemaakt. Het clubhuis komt extra tot leven als het terras weer bezet is met mensen die nagenietend met een koud drankje de scores vergelijken.

Project terrasoverkapping horeca

Van wens naar toekomstige realisatie

De wensen

  • Grote terrasoverkapping
  • Passend in de omgeving
  • Duurzaam
  • Wind en weerbestendig
  • Vrije- en droogloop

De oplossing

Kijkend naar de bouw en interieur van het clubhuis past een vrijstaande terrasoverkapping met een knipoog naar de karakteristieke elementen helemaal in deze omgeving.
De gebinten vanuit het interieur zijn terug te te zien in de overkapping maar dan in strakke robuuste lijnen. Het beweegbare waterdichte, UV werende doek zal met 2 motoren worden aangedreven zodat ze onafhankelijk van elkaar kunnen sluiten en openen. Deze overkapping is rondom uit te breiden met glazen schermen of zonwering. Wel met behoudt van het vrije uitzicht vanaf het terras. Wij vinden dit een echte “hole in one”  terrasoverkapping

Bijzonderheden

Vooralsnog bestaat de overkapping enkel in concept. De realisatie is voorlopig uitgesteld. We hopen het project in de nabije toekomst weer op te mogen pakken.

“Dit ontwerp is een waar plaatje, het voldoet aan alle eisen en wensen die wij hebben.”

Bekijk hier onze andere projecten