Maximaal genieten met minimale ruimte

Genieten van een heerlijk ontbijtje of lunch bij Bombina kan onder de nieuwste knikarmscherm dat Nederland kent. Exceptioneel windbestendig en ideaal voor deze locatie gezien de geringe uitval van 2.5 meter.

Van wens naar realisatie

 

De wensen

  • Slanke zonwering
  • Windbestendig
  • Geringe uitval
  • Verschillende systemen zonwering
  • Eenduidige look en feel

 

De oplossing

De hoofdletter S is bij dit nieuwe systeem van toepassing: Slank en Solide een duidelijke wens van de trotse eigenaars van Bombina. Door de aanwezige straatverlichting kan er geen diep terras gerealiseerd worden maar bescherming tegen de vier Nederlandse seizoenen is geen overbodige luxe. Vandaar dat er gekozen is voor dit nieuwste knikarmscherm.

Bijzonderheden

De schermen zijn uitgevoerd met het Dickson Orchestra MAX doek. Dit doek is aan één kant voorzien van een schimmelwerende en uv-bestendige coating op basis van acrylhars. Daardoor is de Orchestra MAX perfect waterafstotend, uitermate geschikt voor de horeca en zorgt het hele jaar lang voor meer terrasplezier, zelfs als het regent. 

buitengewoon genieten, dat is wat wij willen voor onze klanten en door het advies en de professionele installatie gaat dat zeker lukken!”

Dit wil ik ook

Bekijk hier onze andere projecten