Elke vierkante meter telt

Restaurant Olijfje is een bekend en goed aangeschreven restaurant gespecialiseerd in de Mediterraanse keuken. Gasten weten moeiteloos de weg naar de keuken te vinden waardoor het altijd gezellig druk is. Ondanks dat het gelegen is aan een grote weg moest het terras beter benut worden. Want elke vierkante meter in de horeca is goud waard, zeker in Amsterdam.

schaararmschermen horeca voor extra oppervlakte terras

Van wens naar realisatie

De wensen

  • Optimaal benutten terras
  • Solide en vandalisme proof
  • Optie tot uitbereiding overkapping
  • Gemeente vergunning

De oplossing

Als we het over Solide en vandalisme-proof hebben kom je snel uit op een schaararmscherm of een zwevende overkapping. In dit geval is er voor een schaararmscherm gekozen met een ruime uitval. In de volant is de naam Olijfje met Led verlichting uitgelicht voor extra aandacht.

Bijzonderheden

We konden het terras niet groter maken dan werd toegestaan, maar we konden wel actief meedenken aan een oplossing. De houten bankjes zijn een custom ontwerp. Het zitvlak is minder diep waardoor ruimte overblijft. Tevens zijn de door ons gemaakt stalen constructies zwaar en solide. De zitvlakken zijn in te klappen waardoor de bankjes s’nachts niet als slaapplaats kunnen dienen.

“Bo is door hun klantgerichtheid verder gegaan dan wat je verwacht, hierdoor hebben wij het optimale terras voor ons Olijfje”

Bekijk hier onze andere projecten